Ervaring Workshop ‘De Scherpe kantjes ervan af halen’

Sietske Bruijne-Hagers was deelneemster van de workshop ‘De scherpe kantjes ervan af halen’ en deelt haar ervaring met ons.

Ik kom al een tijdje iedere woensdagmiddag met veel plezier bij het open atelier van het Toon Hermans Huis in Amersfoort.

Een mooi initiatief en een fijne plek waar ik mij direct welkom voel. Hierin spelen de fantastische vrijwilligers een grote rol. Het is ook fijn om andere mensen te ontmoeten, dat je er helemaal jezelf kunt zijn en dat je het over van alles kunt hebben met elkaar.

Op vrijdag 14 juni jl. heb ik deelgenomen aan de workshop ‘De scherpe kantjes ervan af halen’. Een voor mij nieuwe manier van tekenen, waar je niet voor hoeft te kunnen tekenen. Vrijwilligsters Ineke en Fraukje hebben alles goed toegelicht. Ik heb deze techniek nog vaak toegepast en nu zijn er ook anderen die dit op de woensdagmiddag bij het open atelier met veel plezier doen. Het is heel erg ontspannen. Je hoeft er niet bij na te denken en dat is erg fijn!

Ik kan het iedereen aanbevelen om een keer een workshop te doen bij het Toon Hermans Huis in Amersfoort. Voor mij persoonlijk een hele fijne plek om naar toe te gaan.

Sietske Bruijne-Hagers