Workshop Beter grenzen aangeven

Op donderdag 14 november 2024 organiseert het Toon Hermans Huis in Amersfoort een creatieve workshop met de titel Beter grenzen aangeven.

De workshop is bedoeld voor mensen die leven met kanker en willen ervaren hoe tekenen kan helpen om uiting te geven aan gevoelens en emoties.

Mogelijk herken je het wel, dat de omgeving iets van je vraagt, terwijl je voelt dat je er niet aan kunt, of wilt voldoen. De buitenwereld ziet niet aan jou, hoe jij je van binnen voelt. Op zo’n moment is het niet altijd makkelijk om je eigen grenzen aan te geven.

Tijdens deze workshop ga je al tekenend ervaren hoe je, in relatie tot de ander, jouw grenzen beter kunt bewaken.

Tekenen geeft vaak onbewust een positief effect op lichaam en geest en geeft rust. Tekenervaring voor deze workshop is niet nodig.

Programma

  • De workshop begint om 10.00 u en is om 12.30 u afgelopen.
  • We beginnen met korte kennismaking en gaan daarna aan de slag. Je hoeft niets mee te nemen, voor alle materialen wordt gezorgd en er is koffie, thee en wat lekkers. De workshop wordt verzorgd door vrijwilligers van het Open Atelier.
  • De tekening die je deze ochtend gemaakt hebt, mag je mee naar huis nemen. Hij helpt je herinneren hoe jij je grenzen gaat aangeven.

Misschien heb je na deze workshop de smaak te pakken. Dan ben je van harte welkom bij een volgende workshop en/of bij het Open Atelier op de woensdagmiddagen.

Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 8, dus schrijf je snel in via aanmelden@thha.nl.
We laten je snel weten of je mee kunt doen.

Voor meer informatie kun je bellen naar (033) 465 52 27.

Kosten: We vragen een bijdrage van €5 voor de materialen.