Nieuwe schutting met dank aan GenMab en Stichting Zinvol

 

Stichting Zin organiseert al bijna 20 jaar zinvolle bedrijfsuitjes waarbij medewerkers zich een dag inzetten voor een goed doel. Zin kent geen winstoogmerk en besteedt een zo groot mogelijk deel van het door bedrijven beschikbaar gestelde budget aan het goede doel.

Op 11 september jl. hebben 8 vrijwilligers van het bedrijf GenMab uit Utrecht zich via Stichting Zin voor het derde jaar op rij een hele dag vrijwillig ingezet om een nieuwe schutting te plaatsen in de tuin van ons Toon Hermans Huis Amersfoort onder begeleiding van onze facility manager en huismeester Peter van der Lugt die zelf actief mee kluste. Alle materiaal- en machinekosten zijn vergoed door Stichting Zin, die tevens zorgde voor overvloedige lunchpakketjes voor alle aanwezigen.

Wij willen Karen Smeenk van Stichting Zin, Peter van der Lugt en de vrijwilligers van Genmab hartelijk danken voor hun inzet op deze dag! Helaas kon de klus niet helemaal geklaard worden door de slechte weersomstandigheden, afronding volgt in oktober.

Genmab is een internationaal biotechnologisch bedrijf dat werkt aan de ontwikkeling van therapeutische antistoffen, met name voor de behandeling van kanker.